26.TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

17 Ekim 2023
26. TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

 
Her yıl Ticaret Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreninin 26 ncısı 11 Ekim’de Ankara’ da gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT, davetliler, Bakanlık Bürokratları ile birlikte ödül alan kişiler ve firmaların temsilcileri katıldı.

“Bilinçli tüketici ödülü”, “yazılı basın tüketici ödülü”, “radyo-televizyon programı ödülü”, “tüketici memnuniyetini ilke edinen firma ödülü”, “bilimsel çalışma ödülü” ve “tüketici özel ödülü” dallarında her yıl hak sahiplerine verilen Tüketici Ödülleri’nin bu yıl 26 ncısı  ile Resim-Karikatür Yarışması Ödül Töreni ve sergisi düzenlendi.
 
11 Ekim 2023 tarihinde T.C. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Tören” programında Türkiye Geneli değerlendirme sonuçları açıklanarak dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilmiştir.
 
Yarışmalar kapsamında Türkiye Geneli dereceler dışında ayrıca jüri tarafından il bazlı değerlendirme de yapılmış, Resim ve Karikatür Yarışmalarında İl bazlı yapılan değerlendirme sonucunda yarışmalara eser gönderen illerden İl Birinci olarak ödüle layık görülen eserler belirlenmiştir. 
 
İl bazında ödüle layık görülen derecelerin sonuçlarına aşağıda verilen linklerden ulaşılabilir.
 
Ortaokullar Arası Resim Yarışması İçin Tıklayınız
Liseler Arası Karikatür Yarışması İçin Tıklayınız